Hakkımızda

Banka Blog, 2017 yılının başlarında kurulmuş, kurulduğu günden bu yana içerik üretmeye devam eden bir portal sitesidir. Bankalar, krediler ve kredi kartları hakkında güncel haberler, kampanyalar ve yasal düzenlemeler konusunda bir çok bilgi barındırır. Banka Blog üzerinde yer alan tüm bilgiler bankaların resmi internet sitelerinden derlenmektedir. Aynı zamanda kredi seçenekleri ve faiz oranları konusunda bilgiler de sitemizde yer almaktadır. Başvuru sayfaları, bankaların resmi internet sitelerine yönlendirilecek şekilde ayarlanmıştır.

Adımızın aksine, yalnızca bankalar ile alakalı bilgiler değil, banka kanalı ile halledebileceğiniz tüm işlemleri içeren bilgi arşivimiz var. KOSGEB Kredileri, Hibe Krediler, İhtiyaç Kredileri, Bankalar, Para Transferleri, Ekonomik Bilgiler, Kredi Kartları, Finans, Forex ve Borsa alanında da geniş bilgi ve makale arşivimiz ile sizlere hizmet veriyoruz.

Yorum bölümlerimiz sayesinde, okumakta olduğunuz veya ihtiyacınız olan bilgiyi editörlerimize sorabilir ve en geç 1 gün içinde sorularınıza yanıt bulabilirsiniz. Banka Blog.com

Başa dön tuşu